| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
vip_vyo Forza RAPID

Data inscrierii: 07/01/2006 Mesaje: 167 Locatie: Mereu aproape de Giulesti
|
Trimis: Sam 01 07, 2006 5:28 pm Titlul subiectului: Daniel Niculae |
|
|
|
Cel mai bun atacant din divizia a cred ca este DANIEL NICULAE!Voi ce ziceti?? _________________ Mereu alaturi de Daniel Niculae.
WwW.DaNiElNiCuLaE.as.Ro - site-ul va reveni curand!Deocamdata e neupdatat de cateva luni. |
|
| Sus |
|
|
niko_rapidista07 RAPIDist

Data inscrierii: 19/10/2005 Mesaje: 56 Locatie: dristor
|
Trimis: Sam 01 07, 2006 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| desi nu e jucatorul meu preferat. cred k e un foarte bun atacant si de valoare , si de ce nu cel mai bun din tara. dak nu ar mai rata asha mult ar fi super.in ceea ce face pune suflet, sunt putin jucatori de genul asta ! |
|
| Sus |
|
|
broasca Forza RAPID

Data inscrierii: 25/10/2003 Mesaje: 947 Locatie: RapidFans.RO
|
Trimis: Dum 01 08, 2006 12:33 pm Titlul subiectului: Re: Daniel Niculae |
|
|
|
| vip_vyo a scris: | | Cel mai bun atacant din divizia a cred ca este DANIEL NICULAE!Voi ce ziceti?? |
cred ca ai baut cam mult in ultimul timp _________________ NICIODATA NU SPUNE NICIODATA
MECIURILE SE VAD PE STADION NU LA TV
www.RapidFans.ro |
|
| Sus |
|
|
tutty_fanatick RAPIDist

Data inscrierii: 18/10/2005 Mesaje: 76 Locatie: peluza nord
|
Trimis: Dum 01 08, 2006 12:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Niculae nu e cel mai bun atacant din divizia A+k akm nu e intr-o forma foarte buna! _________________ Suntem cum vrem sa fim!!! |
|
| Sus |
|
|
Kopilu Forza RAPID

Data inscrierii: 02/10/2005 Mesaje: 468 Locatie: in leagan
|
Trimis: Lun 01 09, 2006 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| care se ia de daniel niculae???e unul dintre jucatorii mei preferati!!si chiar dak acum e intr`adevar nu in cea mai buna stare a sa, fiecare are si perioade mai bune si perioade mai proaste.. |
|
| Sus |
|
|
Monikutza_rapidista RAPIDist
Data inscrierii: 02/10/2005 Mesaje: 9 Locatie: giulesti
|
Trimis: Lun 01 09, 2006 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
pt mine NICO e cel mai bun jucator,desi imi vine sa-l bat knd vad k rateaza atat d mult..........dar accidentarea aia najpa din campionatu trecut ne-a condamnat <a nu-stiu cata oara!!!>sa ratam titlul.......da noi nu ne pierdem increderea in ei,pt k baietii astia mereu n surprind<sper k totusi sa n ufac vreun infarct d la vreo surpriza d-asta> .... makr din cauza lu nico sa fac k sa ma viziteze ..... NICO,BUGA SI MARIUS CONSTANTIN sunt juktorii mei preferati... primu bineinteles va fi mereu NICO!!!!  _________________ FORZZA RAPID pana la moarte si DUPA!!!
1 echipa am vazut si ea mi-a placut
RAPID se numeste si-o iubesc la INFINIT
nu-mi place sange ros-albastrui
nu-mi place sange purpuriu
vreau doar sange ALB-VISINIU |
|
| Sus |
|
|
wicked Forza RAPID

Data inscrierii: 13/12/2003 Mesaje: 798 Locatie: Bucuresti, Militari
|
Trimis: Mar 01 10, 2006 6:48 am Titlul subiectului: |
|
|
|
ar fi si al meu, daca ar juca mai mult fotbal...
cea mai buna forma a lui a fost in turul campionatului trecut.. chiar demonstra valoare..
acum.. ramane de vazut.. _________________ Din Orgoliul Nostru Se Naste Forta Voastra! |
|
| Sus |
|
|
Kopilu Forza RAPID

|
Trimis: Mar 01 10, 2006 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| da,asa`i.. da` lasati voi k Nico nu face echipa de ras..NICIODATA! o sa vedeti voi ce surpriza ne pregateste in retur!! |
|
| Sus |
|
|
Badea_RAPID_Forever Forza RAPID

Data inscrierii: 18/03/2005 Mesaje: 343 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 01 12, 2006 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
sper sa ia dreptate _________________ VOI PENTRU CUPE SI FLORI, NOI DIN PASIUNE PENTRU ACESTE CULORI!
SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR! |
|
| Sus |
|
|
Kopilu Forza RAPID

|
Trimis: Joi 01 12, 2006 3:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| am dreptate..veti vedea k am.. |
|
| Sus |
|
|
ultras_rapid2005 RAPIDist

Data inscrierii: 21/12/2005 Mesaje: 93 Locatie: aksa
|
Trimis: Vin 01 13, 2006 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
un juktor foarte bun doar joak la RAPID!!!!
Ultima modificare efectuata de catre ultras_rapid2005 la Joi 01 19, 2006 4:01 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
|
Oradeanul Forza RAPID

Data inscrierii: 05/01/2004 Mesaje: 3157
|
Trimis: Mar 01 24, 2006 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Atacantul Daniel Niculae afirmã cã n-a avut oferte concrete în aceastã iarnã.
Jucãtorul ar vrea sã celebreze îndeplinirea unui obiectiv ºi crede cã Rapid are ºanse fiindcã e singura echipã româneascã angrenatã în trei competiþii.
Pro: Te-ai refãcut dupã accidentare?
D. Niculae: Nu, nu sunt apt sutã la sutã, încã mai am ceva la gleznã, însã sper cã îmi va trece cu timpul. Dacã voi juca cu faºã, nu vor fi probleme.
Pro: Vei pleca în aceastã iarnã?
D. Niculae: Nu ºtiu de nici o ofertã. Dacã ar fi fost, ar fi trebuit sã vinã o hârtie la club sau la impresarul meu. Însã nu vreau sã plec, mai vreau sã rãmân cel puþin pânã în varã la Rapid. Chiar dacã aº fi avut oferte, nu aº fi plecat. Am început pe un drum, stãm bine, luptãm pe trei fronturi: în campionat, în Cupã ºi în Cupa UEFA.
Pro: Care e primul obiectiv al Rapidului?
D. Niculae: Victorie în primul meci. Fiecare partidã în parte reprezintã un obiectiv ºi trebuie sã le câºtigãm, sã dãm tot ce putem.
Pro: E mare handicapul din campionat?
D. Niculae: Într-adevãr, ºapte puncte este o distanþã destul de mare, dar cred cã dacã ne-am reveni noi ºi am câºtiga, nu ar fi vorba de un miracol. S-au vãzut rãsturnãri ºi mai mari. Totul e posibil.
Pro: Ce reprezentau în trecut pentru tine Pancu ºi Moldovan?
D. Niculae: Pancu a fost ºi este unul dintre jucãtorii mei preferaþi, iar Viorel Moldovan nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cred cã a fost unul din idolii copiilor atunci când participa la campionatele europene sau mondiale.
prosport _________________
 |
|
| Sus |
|
|
Oradeanul Forza RAPID

Data inscrierii: 05/01/2004 Mesaje: 3157
|
Trimis: Sam 02 25, 2006 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Era trecut puþin de ora 13:00 când Daniel Niculae a ajuns ieri în redacþia Prosport. Deºi vizibil obosit, dupã un meci epuizant cu Hertha, golgeterul Giuleºtiului se simþea nemaipomenit.
Atacantul alb-viºiniilor a acceptat cu plãcere sã dialogheze cu fanii pe chat ºi a rãspuns fãrã menajamente la toate întrebãrile. “Nu am dormit decât trei ore azi noapte (n.r. ieri-noapte)”, a mãrturisit Niculae din start. Întrebat cât mai are de gând sã stea în Giuleºti, rapidistul a demonstrat cã ºtie sã ºi glumeascã: “Sunt douã variante: pânã plec sau pânã la moarte!”. Întrebat dacã-i plac manelele, Nico a dat un rãspuns concis: “Nu toþi fotbaliºtii iubesc manelele, aºa cum nu toate fetele care apar la televizor sunt curve”.
Deºi giuleºtenii au alocat mult timp pregãtirii returului cu nemþii, Daniel nu a ratat derby-ul Chelsea - Barcelona, din Liga Campionilor, fotbalistul fiind un împãtimit susþinãtor al formaþiei blau-grana.
Niculae s-a arãtat optimist în ceea ce priveºte ºansele giuleºtenilor de a triumfa în campionat ºi în Cupa UEFA: “Tot timpul am crezut, cred ºi voi crede pânã în ultima clipã cã vom reuºi sã ajungem cât mai departe. Suntem 11 jucãtori în echipã ºi aportul fiecãruia este decisiv”, a concluzionat giuleºteanul.
La iniþiativa ProSport, Nico a acceptat cu plãcere sã muºte dintr-un hamburger (aceasta este de fapt denumirea echipei germane - Hamburger SV), promiþând totodatã cã nu-i va ierta nici pe fundaºii nemþi. “Acum deja au început sã ne cunoascã ºi germanii, iar dupã meciurile cu Hamburg ne vor ºtii ºi mai bine!”, a încheiat atacantul în vârstã de 23 de ani.
Daniel Niucuae despre:
Dinamo: “Este pãcat cã nu au ajuns mai departe, cãci ar fi fost frumos sã ajungem cu trei echipe în optimile Cupei UEFA”
Steaua: “Calificarea roº-albaºtrilor nu poate fi consideratã nedreaptã din moment ce au bãtut cu 3-1 în deplasare. Aº vrea sã întâlnim Steaua într-unul din tururile superioare ale Cupei UEFA”
Hamburger SV: “Este un mic dezavantaj faptul cã jucãm primul meci acasã, mai ales cã este o echipã mai bunã decât Hertha”
Rapid: “Suntem un grup, nu avem lider. Vedeta este echipa. Nu ne temem de nici un adversar”
El însuºi: “Aº vrea sã fiu mãcar pe sfertul lui Ronaldihno, dar îi apreciez foarte mult pe Thierry Henry, Diego Tristan ºi Daniel Pancu. De la fiecare încerc sã iau ceea ce este mai bun”
Ilyeº: “Este un jucãtor foarte mare, dar sunt fotbaliºti care îl pot suplini. ªi-a fãcut datoria faþã de Rapid ºi era normal sã plece”
Pancu: “Este un mare plus pentru Rapid”
Buga: “Un mare talent. Comparaþia cu Pele cred cã spune totul”
Suporteri: “Au creat o atmosferã incendiarã, de senzaþie. Ei sunt cei care ne-au plãtit pentru reuºita în faþa Herthei. Fanii rapidiºti cântã cel mai frumos imn ºi nu cred cã se va mai naºte vreodatã altul la fel”
Fotbaliºti: “Orice «folbalist» îºi doreºte sã ajungã într-un campionat puternic, abia atunci devine fotbalist”
Superstiþii: “Am destule superstiþii, însã încerc sã nu le acord atenþie, ci sã le evit”.
(prosport)
Mi'a placut mult tricoul lui Nico, cel negru cu emblema Peluzei Nord....au grija baietii de el  _________________
 |
|
| Sus |
|
|
rapidista4ever RAPIDist
Data inscrierii: 06/03/2006 Mesaje: 21 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 03 09, 2006 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu stiu de ce,dar mie mi se p@re k Daniel Niculae e cel may bun jucator d la Rapyd.Chiar nush dc....mi se pare k el face toata echipa....k joaka cel may bine.... _________________ Forzza RAPID ! |
|
| Sus |
|
|
Kopilu Forza RAPID

|
Trimis: Joi 03 09, 2006 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| pai..cred si eu..dupa golul de azi..Multumim Daniel Niculae!! Si Multumim Mugurel Buga!! Si bineinteles..MULUMIM RAPID!! |
|
| Sus |
|
|
moa Forza RAPID

Data inscrierii: 10/09/2005 Mesaje: 115 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 03 13, 2006 4:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
NICUTZU e cel mai bun .... afirma careva contrariul ? e goal-getterul echipei in Uefa ( alaturi de Buga - respect si pentru el), joaca superb ( lasand deoparte ratarile atat de dragutze si tipice lui ) si e asa dulcel ...imposibil sa nu il iubesti succes NICUTZULE mai departe!!! |
|
| Sus |
|
|
Kopilu Forza RAPID

|
Trimis: Lun 03 13, 2006 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
mda..asa ziceam si eu.. e unic!! |
|
| Sus |
|
|
gr@n@t@ Forza RAPID

Data inscrierii: 17/03/2004 Mesaje: 3721 Locatie: targu-mures
|
Trimis: Mar 03 14, 2006 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| rapidista4ever a scris: | | Nu stiu de ce,dar mie mi se p@re k Daniel Niculae e cel may bun jucator d la Rapyd.Chiar nush dc....mi se pare k el face toata echipa....k joaka cel may bine.... |
draga mea, echipa se numeste Rapid, nu "Rapyd"...
a-ul e "a", nu "@", i-ul e "i", nu "y", iar c-ul e "c", nu "k" (aici nu e mirc, e forumul rapidistilor; fiecare post pe acest forum denota respectul celor ce scriu aici pentru ceea ce inseamna Rapid-retine asta!!-in plus, forumul este in limba romana, dar are si o sectiune de limbi straine; poate ca acolo ar fi acceptat limbajul tau...) _________________ www.ultralatina.lx.ro
Andy Capp and proud of it!
 |
|
| Sus |
|
|
shakes Forza RAPID

Data inscrierii: 15/10/2004 Mesaje: 154 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 03 14, 2006 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Niculae trebuie apreciat pentru faptul ca este un rapidist adevarat,dar in nici un caz nu este cel mai bun atacant din divizia A. _________________ trebuie sa va distrati |
|
| Sus |
|
|
Baratki Administrator

Data inscrierii: 30/08/2003 Mesaje: 2917 Locatie: Dristor
|
Trimis: Lun 03 20, 2006 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daniel Niculae la Europa FM
Disearã, începînd cu ora 22:30, Ovidiu Ioaniþoaia îl are ca invitat la Europa FM pe atacantul giuleºtean Daniel Niculae. Fanii vor putea dialoga cu rapidistul sunînd la numãrul de telefon cu tarif normal 20.10.509.
sursa : gsp _________________ RAPID --- UNICA IUBIRE --- |
|
| Sus |
|
|