Bancuri..glume...poante !
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 49, 50, 51  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina principala a FORUM-ului // Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
acielv
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 05/09/2008

MesajTrimis: Mar 01 26, 2010 11:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
O femeie batuta rau se duce la doctor. Doctorul: − Ce s-a intamplat? − Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe. − Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara. Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se intoarce la doctor. − A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins. − Vezi daca-ti tii gura?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cllaudius
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 30/07/2005

MesajTrimis: Mie 01 27, 2010 12:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
in sala de operatie un doctor ii spune asistente:
-Da-mi te rog o anestezie!
-Dea noastra sau de import?
-De import , spune doctorul.
-De import nu mai avem raspunde asistenta
-Atunci da una de a noastra
-Nani nani nani...
Puteti sa ne luati punctele, puteti sa ne suspendati stadionul, puteti sa ne depunctati, puteti sa ne retrogradati, PUTETI SA NE FACETI ORICE, dar nu ne veti lua NICIODATA MANDRIA DE A FI RAPIDISTI!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
acielv
Forza RAPID
Forza RAPID

MesajTrimis: Mie 01 27, 2010 11:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Un grup de cercetatori scriu o carte, de 300 de pagini, un compendiu de fizica cuprinzand toate cunostintele din domeniu.
Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle in cat timp o vor invata studentii.
Merg mai intai la francezi si astia zic ca o invata in 4 luni!
Apoi merg in Germania si nemtii spun ca o invata in 2 luni!
Si in final ajung in Romania, intr-un camin studentesc unde toti erau beti morti !
Il trezesc pe unul si il intreaba : "In cat timp reusesti sa inveti toatã cartea asta ?" si studentul nostru :
"BUUEEEYYYY, SCULAREA ! MAINE AVEM EXAMEN !!!!"
Sus
zep
Moderator

Data inscrierii: 29/06/2006

MesajTrimis: Vin 01 29, 2010 9:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Remi Gaillard e nebun!!!

Uitati-va la asta ca-i tare rau Laughing Laughing
foreverapid
Administrator

Data inscrierii: 22/01/2006

MesajTrimis: Vin 01 29, 2010 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Tare rau faza...omul e nebun!... Laughing...sau mai degraba tupeist...oricum,e superfaza... Laughing
dR
Moderator

Data inscrierii: 12/10/2006

MesajTrimis: Dum 01 31, 2010 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Omul e o legenda in primul rand si un geniu fara doar si poate. Cand aveti odata timp merita sa stati sa le vedeti toate pe canalul lui. Am pierdut cateva ore dar am ras o saptamana:

http://www.youtube.com/user/nqtv
bendfella
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 29/05/2007

MesajTrimis: Lun 02 01, 2010 1:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Remi parca avea si o emisiune pe Eurosport in care facea prostii d'astea Laughing .
Isi traieste viata din plin, foarte tare omul. Am vazut toate clipurile.
Apogeul a fost ala de la finala Cupei Frantei, dar a intrat Remi si in timpul unor meciuri de rugby,tenis, handbal, volei, plus prankurile lunare pe care le face.
Ultima e aia cu testoasele ninja Laughing
Sus
LinuxKid
Moderator

Data inscrierii: 14/05/2004

MesajTrimis: Lun 02 01, 2010 3:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Ce plm de geniu vezi in asta, e un idiot care e platit pentru ce face, si tu daca ai fi platit si ai avea scenariu in fata, ai face-o, nu e nimic spectaculos...
DannY-L
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 28/03/2006

MesajTrimis: Lun 02 01, 2010 10:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Cred ca unele sunt regizate.
Luigi
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 09/06/2007

MesajTrimis: Lun 02 01, 2010 11:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
oricum ar fi,imi place cum da in minge,mi-aduce aminte de geamuri sparte in spatele blocului in copilarie Laughing.
dR
Moderator

Data inscrierii: 12/10/2006

MesajTrimis: Lun 02 01, 2010 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
LinuxKid a scris:
Ce plm de geniu vezi in asta, e un idiot care e platit pentru ce face, si tu daca ai fi platit si ai avea scenariu in fata, ai face-o, nu e nimic spectaculos...

El face si scenariul si tot. Si a inceput de capul lui, mai apoi au venit si sponsorii. Hai nu mai fiti ciudosi ca e baiat destept.
LinuxKid
Moderator

Data inscrierii: 14/05/2004

MesajTrimis: Lun 02 01, 2010 4:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Nu a zis nimeni ca nu e destept, faza asta de la meci e geniala, dar nu e o chestie imposibila, oricine o poate face, eu la asta ma refeream...
Visiniu
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 20/03/2004

MesajTrimis: Lun 02 01, 2010 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
http://derah.at/mancator/george-copos
costi91
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 11/01/2007

MesajTrimis: Lun 02 01, 2010 9:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
LinuxKid a scris:
Nu a zis nimeni ca nu e destept, faza asta de la meci e geniala, dar nu e o chestie imposibila, oricine o poate face, eu la asta ma refeream...

Trebuie sa ma pregatesc pentru cand castiga Rapid titlul.. se ofera cineva sa filmeze ? Mr. Green
Forza RAPID
Forza RAPID

MesajTrimis: Lun 02 01, 2010 10:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Tot inainte

http://www.youtube.com/watch?v=Jo0nD3Qn9rk
Sus
costi91
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 11/01/2007

MesajTrimis: Mie 02 03, 2010 1:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
acielv a scris:
Tot inainte

http://www.youtube.com/watch?v=Jo0nD3Qn9rk

Super ! Smile)
Daca tot suntem cu "pinguinu`" : http://www.youtube.com/watch?v=UNfZDBWjtRQ ! =)) Laughing Laughing Laughing
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 30/08/2007

MesajTrimis: Sam 02 06, 2010 6:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
CIA caută să angajeze un agent-asasin. La sfârșit, rămân 3 finaliști: 2 bărbați și o femeie.
Testul final: primul bărbat este dus lângă o ușă, i se dă un pistol și i se spune că dincolo de această ușă , pe un scaun, se află soția lui..
- Ucide-o!
- Glumiți!? Nu-mi pot ucide nevasta!

- Atunci nu este o slujbă pentru tine!

Al doilea bărbat primește aceleași instrucțiuni, intră în cameră și după 5 minute de liniște, iese afară plângând:

- Am încercat, dar mi-e imposibil....

Vine rândul femeii. I se spune că trebuie să-și ucidă bărbatul. Ia pistolul, intră în cameră și se aud mai multe împușcături, apoi strigăte, trosnete, lovituri în pereți. După 10 minute se face liniște, iese femeia obosită și transpirată:
- Pistolul avea gloanțe oarbe; a trebuit să-l omor cu scaunul!

MORALA: Angajați femei! Fac treaba mai serios decât bărbații!

Soția își întreabă soțul:

- Cu câte femei te-ai culcat?

Soțul răspunde:
- Numai cu tine, draga mea. Cu celelalte am stat treaz.
Sus
auras01
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 30/08/2007

MesajTrimis: Dum 02 07, 2010 4:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
O discutie intre doi copii in camera lor . Baietelul catre fetita:
- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
Fetita: O papusica Barbie. Dar tu ?
Baietelul: - Eu ii voi cere un Tampax!
Fetita: - Tampax ? Ce e asta ?
Baiatul: - Habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta , la piscina, sa dansezi , sa alergi , sa faci o multime de lucruri ....fara ca nimeni sa-si dea seama!
Sus
tifosibt76
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 22/11/2006

MesajTrimis: Lun 02 08, 2010 2:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Soacra in vizita la copii:
- Si cat stai la noi mama soacra?
- Atata timp cat voi fi bine primita!
- Cum, dar nici la o cafea nu stai?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
birau1923
Forza RAPID
Forza RAPID

Data inscrierii: 23/03/2009

MesajTrimis: Lun 02 08, 2010 3:55 pm    Titlul subiectului: :)) Raspunde cu citat (quote)
http://www.youtube.com/watch?v=Rpi5UWnA7L0 Smile))

Sus
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina principala a FORUM-ului // Cafenea Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 49, 50, 51  Urmatoare
Pagina 38 din 51

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum